duminică, 18 martie 2012

Obisnuieste-te

           Daca nu, te obisnuieste timpul. Viata e curva de multe ori, care nu te lasa foarte usor sa faci ce vrei tu cu ea. Iti ia vise, oameni, sanatate, fericire, iar cand iti da, iti da cu portia. Trebuie sa lupti pentru fericirea ta chiar daca nu mai ai putere, chiar daca totul pleaca de langa tine cand esti in cacat, chiar daca iubesti ce nu te iubeste, chiar daca...  Trebuie sa devina rau ca sa poata deveni bine. Cine te iubeste se va intoarce, cine are nevoie de tine fii sigur ca va apela la ce ai tu mai bun, chiar daca va fi ceva temporar. Stii, momentele alea in care te crezi fara scapare, fara viitor, fara sprijin, chiar daca te fac sa versi lacrimi te fac mai tare, mai stapan pe tine. Nervii cedeaza, inima cedeaza, chiar daca ai trecut prin multe, tot in genunchi stai cand dai de greu dar te ridici mai repede.Obisnuieste-te, fii cum simti sa fii, fa ce simti sa faci, pentru asta ai inima. Creierul nu-l am destul de dezvoltat incat sa poata decide in locul inimii. Ai vrea sa fie ca-n filmele romantice, ca fata pe care o iubesti sa lase totul pentru tine, sa faca orice sa-ti demonstreze cat de mult te iubeste.. Obisnuieste-te, o data in viata vei vedea asta de la o fata.
Nu stiu daca stii cum e sa-ti para rau de unele lucruri pe care le-ai avut, le-ai facut, le-ai iubit, apoi sa nu le mai ai, sa mai mai le poti practica, sa nu le mai poti iubi. Ei bine, e dureros, rupe inima in doua. Obisnuieste-te.
Constiinta nu te lasa in pace, ti-e frica de consecinte, nu stii daca e bine sau rau, daca a meritat.
Cand stii prin ce ai trecut vezi altfel lucrurile, te simti mai matur, cateodata abuzand de asta, dand sfaturi cui  nu are nevoie. Si totusi te gandesti la binele altcuiva, fericirea altcuiva.  Sa te simti norocos atunci, esti un om bun, pentru ca, prietene, asta inseamna ca ai aflat ce e dragostea.
Vine, pleaca, apoi speri ca se va intoarce. Cam asa merg lucrurile in viata. Fa ce simti :)

Un comentariu:

  1. Frumos:) in sfarsit am reusit sa'ti citesc blog'ul..si asta mi'a placut cel mai mult pna aqm:*

    RăspundețiȘtergere